Dagens låt!

dagens låt är....Monster med Lady Gaga! Hoppas värkligen din kille inte är ett monster! ;)

Det hände mycket idag....

Jo,idag så har det hänt mycket.
1. Jag ramlade på matsalsgolvet!
2. Vi simmade med skolan idag.
3. jag hade sista dans träningen för hela terminen!
4. Det är SO prov imorgon!
5. jag sminkade några i min skola idag för dom skulle vara med på så kallat Show Time på vår skola,det är alltså en liten show för 6-9 åringar på min skola.

Ja,det har varit mycket kul och inte kul idag! Hoppas ni har haft en kul dag iallafall :)

Dagens låt!

Dagens låt är.... Alla flickor med Linda Bengtzing! Grattis Linda! :)

Hängde med bästisarna idag!

Japp,jag hängde med bästisarna idag alltså Sanna och Isabelle. Vi gjorde manikyr,tittade på TV,gjorde läxorna och köpte pomes. Det var en bra dag :) Imorgon har jag idrott på skolan,vi har simmning! gillar att simma men längtar ändå inte tills imorgon. Imorgon ska jag också på sista dans träningen för den här terminene typ. Vi hörs!

// Ninni <3


Dagens låt!

Dagens låt är....... Just the way you are med Bruno mars! Man grattulerar! :)

Imorgon blir det historiska museet! :)

japp,ska till historiska museet imorgon med klassen! :) Det ska bli kul,vad ska ni göra imorgon? Nu måste jag snart sova,vi hörs! :)

Dans uppvisningen är slut!

Ja,det var den för länge sen. Den började kl: 12.30 och slutade typ kl: 14.30! Det var jätta pirrigt i början men sen gick det bra. Nu är det iallafall över! Hörs imorgon! :)

Dagens låt!

Dagens låt är....... Never say never med Justin bieber! Grattis till sötnosen Justin Bieber! <3

Nervös!

Japp,jag är VÄLDIGT nervör...jag ska ha dansuppvining idag! Jag längtar lite men är mest nervös! Aaaa,jaja bloggar mer senare...önska mig lycka till! :)

Shoppade med bästisen igår! :D

Japp,jag shoppade med bästisen igår...det var SUPER kul! :D Köpte lite vår kläder typ ;) 
 
Ps. Sorry att jag inte han blogga så mycket igår,hade fullt upp...bästisen sovde över och så.
En bild på shopping bags! (Inte mina shopping bags men liknande).

Dagens låt!

Dagens låt är.....Girls just wanna have fun med Miley Cyrus! Cindy Lauper sjunger orginalet men jag tycker Miley gör låten bättre,hennes röst passar bättre till låten- enligt mig!

Nu är det dags för fredags mys! :D

Japp,eller jag hade nyss fredags mys. Tittade på talang 2011 och år chips och drak läsk. Tittade ni på talang 2011? Nu ska jag snart sova och imorgon ska jag och bästisen åka och shoppa! :D Ja,bloggar mer imorgon! :) SES! <3

Ps. Här nedanför kommer några bilder på fredagsmyset,yog några bilder från google men det var ungefär det här jag åt/drak ikväll!


Är ett STOR Justin Bieber fans!

Japp,jag är ett STORT Justin Bieber fans! Jag har sätt hans film Never say never i 3D två gånger. Jag och mina två bästisar har sätt den tillsammans. Jag tycker Justin Bieber sjunger OTROLIGT bra och han är ju söt,hihi :) är ni stora Justin Bieber fans så komentera gärna! :D Vi får se om jag gör något nytt inlägg senare,ses isåfall! :)
 

Dagens låt!

Dagens låt är...... Waka Waka med Shakira! Waka Waka på er! ;)


Gjorde läxorna-TRÅKIGT!

Ja,jag gjorde nyss matte läxan. Jag pluggade i en timme ungefär. Gjorde också engelsk läxan. Ja,läxor är läxor och läxor är tråkigt enligt mig,och enligt de flesta. Vad har ni för läxor?

Vi ses imorgon,kram! <3                                                           

Min bästis Sanna och jag! :)

Ja,här har vi min bästis sanna och jag! :) Vi har nyss druckit saft och ätit choklad kaka! Mmm... :D Vi är riktiga BFF! <3

Dagens låt!

Ja,jag har kommit på en liten grej på min blogg som heter dagens låt. Ja,det är en låt som helt enkelt jag tycker passar till dagen eller att den kanske är mest på radion eller så.
Dagens låt är....Born this way med Lady Gaga! Grattis Gaga!

Fakta om mig!

Hej hej alla glada läsare! Det är jag som är Ninni. Jag heter igentligen Nina men kallas Ninni. Min favorit färg är rosa,mitt favorit djur är katt,min favorit mat är sushi och mina intressen är mode,sjunga,dansa och designa kläder. Hoppas ni tycker jag är intressant! <3   

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0